Autorijlessen bij Rijschool Schonewille in Ermelo

Rijbewijs  

Welkom op de website van Rijschool Schonewille. Wij staan voor service en kwaliteit en richten ons volledig op jou als klant.

Iedereen is uniek en daarom wordt iedere les op de persoon gemaakt. Op die manier wordt er voor gezorgd dat jij op de snelste manier je rijbewijs haalt en je veilig in het verkeer kunnen bewegen.

Auto’s

Je kunt lessen in een Seat Leon (schakel) en in een Toyota Yaris Full Hybrid (automaat). Beide auto’s zijn uitgerust met de modernste techniek en hulpmiddelen om jou in staat te stellen om veilig en vlot door het verkeer te bewegen.

Lessen inplannen

Lessen plannen gaat heel gemakkelijk via de app op je telefoon of web-portal op de laptop van PlanGo. Je krijgt inzage in de vrij beschikbare uren en je kunt dus op je gemak bepalen wanneer de rijles voor jou het beste uitkomt. Heb je een speciaal verzoek met betrekking tot datum en/of tijd, dan kan er altijd in overleg gekeken worden of de mogelijkheid er is.

Rijgebied

Wij rijden in omgeving Ermelo, Putten, Harderwijk.

De voordelen van onze rijschool:

 Scherpe prijzen

 Geen verborgen kosten

 Hoog slagingspercentage

 Eigen instructeur

√ Flexibele rijtijden

 Rookvrije auto

 Rijles op maat

√ ASS gecertificeerd

√ Faalangst gecertificeerd

Bijscholing/Opfrissen

Ook als je je rijbewijs hebt, maar jezelf wilt verbeteren op een bepaald onderdeel, dan kun je terecht bij onze autorijschool. Afhankelijk van wat er verbeterd moet worden zullen er een of meerdere autorijlessen worden ingepland.

Autorijlessen

Rijbewijs-halen-Ermelo

Het rijbewijs geeft je vrijheid en zelfstandigheid. Bovendien is autorijden gewoon leuk.  Wij hebben de kennis en geven de service die jij wilt…

Meer informatie >

Theorietraining

Rijbewijs-halen-Ermelo

Wanneer je begint met je praktijklessen, is het verstandig om ook met je theorie te beginnen of er al mee bezig te zijn. Dit zorgt er voor dat je z.s.m. je rijbewijs op zak hebt..

Meer informatie >

Autisme en AD(H)D

autorijlessen-ermelo-klein

Leerlingen met ASS/ADHD hebben behoefte aan opleiders die weten waar ze mee bezig zijn. Onze rijschool is specialist in het opleiden van mensen met ASS/ADHD….

Meer informatie >

Ook je rijbewijs halen? Schrijf je vandaag nog in.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie